top of page

Helt nyt og spændende

huset 4.jpg
huset 3.jpg

Der er blevet arbejdet intenst på renoveringen af huset, som oprindeligt blev bygget som bank. Efter nogle år som lagerbygning har huset gennemgået en totalrenovering. Der er indrettet en moderne tandlægeklinik med 6 behandlerrum og med gode personalefaciliteter.
Til klinikken er der desuden tilknyttet egen parkeringsplads, og adgangsforholdene er gjort en del lettere end den tidligere placering i Algade.

I den nye klinik på Markedsvej er der rigtig god plads og moderne forhold, så vi kan nu tilbyde stort set alle behandlinger i huset.
Alle patienter vil stadig blive budt velkommen af Ann-Dorthe, som har fast plads i receptionen og sørger for, at alt går som det skal. Ove vil fortsat behandle sine trofaste patienter, som han plejer med god hjælp fra Tina. Klinikken er desuden blevet forstærket med ansættelsen af tandlæge Mette Vestergaard, som har flere års erfaring fra blandt andet forsvaret og privat praksis. Det er primært Mette, som tager imod nye patienter. Klinikken er udvidet yderligere, da tandlæge Helle Christensen fra Løkken har valgt at lukke sin klinik og flytte sine aktiviteter ind på Markedsvej, hvor hun vil behandle medfølgende patienter. Vi ser alle frem til disse udvidelser af personalet, da vi endnu bedre vil kunne hjælpe patienter og opnå faglig sparring. Klinikken indrettes, så der bliver bedre mulighed for mindre kirurgiske indgreb som rodspidsoperationer, visdomstænder og implantater. Det er primært Thomas som udfører disse behandlinger med god hjælp fra Josefine og Mette J, som også er tiltrådt som klinikassistent. Til at binde det hele sammen er Hellen blevet ansat som klinikassistentelev. Hende vil du kunne møde de fleste steder på klinikken.
De fleste vil på et tidspunkt også møde vores dygtige og søde tandplejer, Ginna, som har stort fokus på forebyggende behandlinger. Ginna har desuden stor ekspertise inden for behandling af parodontose.  
Vi glæder os alle over at tage imod nuværende og nye patienter i vores nye flotte lokaler på Markedsvej 4.

Anker 1
bottom of page