top of page

Helt nyt og spændende

huset 4.jpg
huset 3.jpg

Der er blevet arbejdet intenst på renoveringen af huset, som oprindeligt blev bygget som bank. Efter nogle år som lagerbygning har huset gennemgået en totalrenovering. Der er indrettet en moderne tandlægeklinik med 6 behandlerrum og med gode personalefaciliteter.
Til klinikken er der desuden tilknyttet egen parkeringsplads, og adgangsforholdene er gjort en del lettere end den nuværende placering i Algade. Pladsen og adgangen til klinikken i Algade var ikke længere tilfredsstillende.

Efter at vi blev 2 tandlæger, har pladsen været trang, og det er vanskelligt at foretage de behandlinger, som vi gerne vil udføre. I den nye klinik på Markedsvej er der meget mere plads og mere moderne forhold, så vi kan nu tilbyde stort set alle behandlinger i huset.
Al personalet fra Algade følger naturligvis med over til Markedsvej, men der bliver også plads til nye kolleger. Alle patienter vil stadig blive budt velkommen af Ann-Dorthe, som vil få plads i receptionen og sørge for, at alt går som det skal. Ove vil fortsat behandle sine trofaste patienter, som han plejer med god assistance fra Annette. Klinikken er desuden blevet forstærket med ansættelsen af tandlæge Mette Vestergaard, som har flere års erfaring fra blandt andet forsvaret og privat praksis. I det nye år bliver klinikken yderligere udvidet, da tandlæge Helle Christensen fra Løkken har valgt at lukke sin klinik og flytte sine aktiviteter ind på Markedsvej, hvor hun vil behandle medfølgende patienter. Vi ser alle frem til disse udvidelser af personalet, da vi endnu bedre vil kunne hjælpe patienter og opnå faglig sparring. Klinikken indrettes, så der bliver bedre mulighed for mindre kirurgiske indgreb som rodspidsoperationer, visdomstænder og implantater. Det er primært Thomas som udfører disse behandlinger med god hjælp fra Josefine og Mette J, som også tiltræder som klinikassistent.
Fra 1. januar 2024 kan vi byde velkommen til vores nye tandplejer, Ginna. Det har længe været et stort ønske at kunne tilbyde behandling hos tandplejer, da fokus her er mere forebyggende, og desuden har Ginna stor ekspertise inden for behandling af parodontose. Vi ser det som et stort plus, at huset nu også råder over disse muligheder. 
Vi glæder os alle over at tage imod nuværende og nye patienter i vores nye flotte lokaler på Markedsvej 4.

Anker 1
bottom of page